Cykelferie i Frankring – på vej til Touren

Så er der købt racercykel og jeg er på vej til Touren. Vi har via Merlot Tours booket hvad vi håber bliver en helt fantastisk tur.

Så det var forbi Cykelexperten.dk i Vanløse og få et helt fantastisk Tour de France Tilbud. Konen fik en fantastisk Giant racercykel fra Liv serien, og jeg endte med den vildeste racercykel fra Bianchi.

Vi har været på cykelferie før, men aldrig i Frankring. Der er noget helt fantastisk ved at være på cykelferie, nyde friheden på de to hjul, mærke vinden i håret og i det hele taget opleve naturen fra en helt anden side.

Grunden til vi tager til Frankrig er både for at opleve Tour de France, men også for selv at prøve kræfter med bjergene som vi ellers normalt kun ser på tv.

Vi skal f.eks. besøge de meget dansker bekendte bjerge Mont Ventoux og Alpe d’Huez, hvor vi blandt andet har set Bjarne Riis besejre alle sine konkurrenter.

Kort fortalt, så indeholder Frankrig det hele hvis du er cyklist. Landet har et super dejligt klima og nogle utroligt varierede landskaber. Kører man fra nord til syd i Frankrig eller omvendt, kan man blive forbløffet over, at det rent faktisk er det samme land.

Bienvenue a la France!